یک نکته ناگفته از صلح امام حسن(ع) جنون یک مرغ مهاجر ضمانت رسول مهربانی (ص) برای موفقیت و پیشرفت چیست؟ چشم‌هایت را به من قرض بده! | راهکارهای جلوگیری از خود محوری و استبداد رأی در کلام رسول خدا (ص) راهیابی ۱۲۵ متسابق به مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن در خراسان رضوی ۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود
سرخط خبرها

شام غم در صحن پیامبر اعظم(ص) | سوگواری زائران رضوی در شهادت امام جواد(ع)

  • کد خبر: ۳۳۵۲۷۷
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۰
شام غم در صحن پیامبر اعظم(ص) | سوگواری زائران رضوی در شهادت امام جواد(ع)
در شام غم‌انگیز شهادت امام محمدتقی، جوادالائمه(ع)، صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر رضوی مملو از زائرانی بود که با چشمانی اشک‌بار و دل‌هایی داغ‌دار، به یاد مظلومیت نهمین پیشوای شیعیان به عزاداری و مرثیه‌خوانی پرداختند. این مراسم با حضور پرشور زائران و خادمان بارگاه منور رضوی، به همت معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، شام شهادت امام جوادالائمه(ع) در حرم مطهر رضوی، شبی سرشار از اندوه، ارادت و سوگواری بود. زائران از اقصی‌نقاط کشور و حتی فراتر از مرزها، خود را به بارگاه نورانی امام رضا(ع) رسانده بودند تا در مصیبت مظلومیت فرزند جوانش، امام محمدتقی(ع)، شریک شوند و با اشک چشم و زمزمه‌ زیارت، عشق و وفاداری خود را ابراز کنند.

در این مراسم معنوی که در صحن پیامبر اعظم(ص) برگزار شد، مداح و ذاکر اهل‌بیت(ع)، علی ملائکه، با قرائت زیارت پرفیض امین‌الله، فضای حرم را عطرآگین از سلام و صلوات کرد. زائران با گوش دل، آیات و فراز‌های این زیارت شریف را زمزمه کردند و دل‌هایشان را روانه‌ کاظمین ساختند؛  جایی که مظلوم‌ترین امام در غربت و با زهر جفا به شهادت رسید.

در ادامه‌ مراسم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین اسلامی، کارشناس دینی، با استناد به حدیثی گهربار از امام جواد(ع)، به بیان نکاتی کلیدی درباره اهمیت بصیرت رسانه‌ای در دوران معاصر پرداخت. وی گفت: «مَنْ أَصْغی إِلی ناطِق فَقَدْ عَبَدَهُ، فَإِنْ کانَ النّاطِقُ عَنِ اللّهِ فَقَدْ عَبَدَ اللّهَ وَ إِنْ کانَ النّاطِقُ یَنْطِقُ عَنْ لِسانِ إِبْلیسَ فَقَدْ عَبَدَ إِبْلیس»

او این حدیث را نشانه‌ای روشن از نگاه بلند امام جواد(ع) به نقش کلام و تأثیر رسانه دانست و تصریح کرد: «در دنیای امروز، رسانه‌ها می‌توانند با قدرت اقناع خود، حقیقت را وارونه نشان دهند و ذهن مخاطب را از مسیر حق منحرف سازند؛ بنابراین هر شنونده‌ای باید مراقب باشد که گوش دل خود را به چه صدایی می‌سپارد.»

این کارشناس دینی با اشاره به فضای مسموم برخی رسانه‌های مجازی، هشدار داد:
«جنگ امروز دشمن، جنگ روایت‌هاست. دشمن نتوانست جوانان ما را در میدان جنگ نظامی شکست دهد، اما اکنون با تمام توان در میدان رسانه‌ای فعال است و افکار و باور‌های جوانان را هدف گرفته است. راه مقابله با این هجمه، بصیرت رسانه‌ای و تبعیت از سخنان اهل‌بیت(ع) است.»

دکلمه‌خوانی احساسی «مهدی بهروزیان»، مداح نوجوان و خوش‌ذوق، از بخش‌های تأثیرگذار این شب سوگ بود. صدای او، دل‌های حاضران را با خود به کاظمین برد؛ جایی که پیکر نحیف و مسموم جوان‌ترین امام شیعه، در میان غربت به خاک سپرده شد.

همخوانی گروه ندای غدیر و مرثیه‌سرایی علی برادران و مرتضی اسلامی‌نژاد، فضای حرم را در شام شهادت امام جواد(ع) آکنده از سوز و اشک و نجوا کرد. نغمه‌های غم‌آلود این ذاکران اهل‌بیت(ع)، دل‌های زائران را به لرزه انداخت و صحن پیامبر اعظم(ص) را به مجلسی سرشار از اشک و شور بدل ساخت.

شام شهادت امام جواد(ع) در حرم امام رضا(ع)، شب هم‌نواشدن دل‌هایی بود که در فراق جوان‌ترین امام شیعه، با چشمانی اشکبار و قلب‌هایی آکنده از عشق، به حریم کبریایی اهل‌بیت(ع) پناه آورده بودند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->